سوال :

سلام وقتتون بخیر من نزدیک دو ماهه قرص ایزوتریت هگزال مصرف میکنم. خواستم بپرسم میتونم برای لیزر موهای زائد(فقط بدن) اقدام کنم یا خطرناکه؟ اسم دستگاه: اسکلپیون


دکتر مریم ملکی :

سلام بهتر هست که قبل از شروع به لیزر حداقل یکماه این دارو قطع شده باشد [1399-04-08]


پاسخ سوال پزشکی

تلفن : 36662224 - 031

اختلال تکاملی زبان از کودکی تا بزرگسالی

لیلا رستم شیرازی [ آسیب شناسی گفتار و زبان ]

جراحی پلک

[ 1398-08-19 ]دکتر ایمان مومنی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

سنگ صفرا چیست؟

[ 1399-02-18 ]دکتر عباسعلی نصر اصفهانی [ متخصص جراحی و لاپاروسکوپی ]

ژل خط خنده

[ 1391-08-02 ]دکتر مسعود جعفری پور [ فلوشیپ فوق تخصص جراحی پلاستیک صورت ]

پرکاری تیروئید و درمان غذایی

[ 1399-04-30 ]شهزاد محمدیان [ کارشناس ارشد تغذیه ]

تیرگی و خشکی پوست چهره

[ 1397-07-28 ]دکتر گیتا فقیهی [ متخصص پوست و مو ]

اثر بازی های رایانه ای بر روی مغز

[ 1396-07-12 ]دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

ورزش بعد از عمل دیسک با لیزر

[ 1396-05-15 ]دکتر علی نقره کار [ متخصص درد ]

رژیم غذایی بعد از زایمان

[ 1395-01-16 ]شهزاد محمدیان [ کارشناس ارشد تغذیه ]

جراحی عیوب انکساری بخش پنجم

[ 1396-09-12 ]دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]