سلام من زانوی سمت راستم صبح روز بعد از فوتبال بازی کردنم درد میکنه همون موقع اصلا درد نداشت از خواب که بیدار شدم درد دارم وزنم هم زیاد هست خطرناکه ؟ ببخشید مزاحم شدم

دکتر علی نقره کار :

با سلام مدتی فوتبال بازی نکنید و بیشتر از ۹۰ درجه زانو خم نشود، پله بالا و پایین نروید، اگر تا سه هفته بهتر نشد یا الان درد زانو شدید و تورم دارید باید به متخصص مراجعه کنید [1401-01-16]

پاسخ سوال پزشکیدرد زانو آسیب های ورزشی زانو

آدرس مطب : تهران، میدان آرژانتین، ابتدای خیابان الوند، ساختمان مرکزی پزشکان،طبقه اول
تلفن : 88670088 - 021

آیا برداشتن خال صورت عوارض دارد؟

آشنایی با شایع ترین بیماری های ناخن و علل آنها

مزایای تزریق پروفایلو برای پوست

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

آیا عکسبرداری به روش OPG خطری هم دارد ؟

انواع بریس Brace یا ارتز Orthosis

وازکتومی چیست ؟

دکتر مجید حقیقت [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

جوانسازی با میکرونیدلینگ

درمان بیرون زدگی دیسک های کمری

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

از گسترده ترین نوع سوء تغذیه چه می دانید ؟