با سلام .ممنون که پاسخ دادید.جناب دکتر زیاد خوندم درباره بوتاکس ولی من هر چی گشتم نتونستم جواب سوالم رو پیدا کنم من چون پلاکت خونم پایین و خوندم مقداری از بوتاکس وارد خون میشه از این بابت میترسم که نکنه مشکل ساز شه .ممنون میشم بگید با پلاکت ارتباطی دارد یا نه؟سپاسگزارم

دکتر جمال الدین حسن زاده :

بستگی به میزان پلاکت شما داره . فقط از لحاظ مسئله احتمال کبودی و خونریزی زیر جلدی اهمیت داره. اگه پلاکتتون بالای 150,000معمولا مشکلی از این لحاظ وجود نداره [1401-05-21]

پاسخ سوال پزشکیتزریق بوتاکس

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

دلایل انجام رادیولوژی مجاری ادراری (IVP)

کفی های طبی چه کاربردی دارند؟

چگونه ورم بعد از تزریق ژل را از بین ببریم؟

نکاتی که لازم است قبل از بلفاروپلاستی بدانید

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

برخورد با آسیب های حاد

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

خواص اسید سالیسیلیک برای پوست به همراه موارد استفاده

جراحی لازک چیست و چه مزایا، معایب و عوارضی دارد؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

زرد زخم

دکتر کامبیز بهشید [ پوست و مو ]

افسردگی تنها مختص بزرگسالی نیست

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]