facebook instagram telegram www.pezeshkonline.ir



سوال پزشکی کاربر

سوال :

سلام خسته نباشید. استفاده و زدن همزمان آمپول های بیوتین و دکسپانتنول ضرر نداره؟


دکتر مریم ملکی [ متخصص پوست و مو ] :

سلام ضرر نداره ولی ممکنست در برخی از افراد حساسیت دارویی دهد . [ 1399-04-05 ]




تلفن : 36662224 - 031
پیامهای بهداشتی
پاداشهاي گران و لوكس علاوه بر تقويت تجمل پرستي ، انتظارات كودك را بالا مي‌برد


مطالب پزشکی پر بازدید
وب سایت های پر بازدید پزشکان