سوال :

سلام خسته نباشید. استفاده و زدن همزمان آمپول های بیوتین و دکسپانتنول ضرر نداره؟


دکتر مریم ملکی :

سلام ضرر نداره ولی ممکنست در برخی از افراد حساسیت دارویی دهد . [1399-04-05]


پاسخ سوال پزشکی

تلفن : 36662224 - 031

اضافه وزن و افزایش خطر ابتلا و مرگ و میر کرونا (قسمت دوم)

دکتر منصور ریسمانچیان [ پزشک عمومی ]

رژیم غذایی برای کاهش دردهای قاعدگی

[ 1393-04-15 ]پروانه کاظمی [ کارشناس ارشد تغذیه ]

لنزهای تماسی ـ بخش اول

[ 1389-11-14 ]دکتر حیدر سیاتیری [ فلو شيپ تخصصي قرنيه سگمان قدامي ]

بدشنوایی کودکان سندروم داون و درمان آن با صوت درمانی

[ 1392-10-24 ]دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

قارچ ناخن و عوامل ایجاد آن

[ 1396-07-19 ]دکتر لادن ناظمی [ پوست ، مو و زیبایی ، لیزر درمانی ]

آلوئه ورا وخواص آن ـ قسمت دوم

[ 1388-12-26 ]دکتر مریم ملکی [ متخصص پوست و مو ]

هیدروکسی بتامتیل بو تیرات (HMB) و تاثیر آن بر ورزشکاران

[ 1397-05-21 ]شهزاد محمدیان [ کارشناس ارشد تغذیه ]

افسردگي‌ پس‌ از زايمان‌

[ 1392-02-30 ]دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

درمان اسکار سالک با استفاده از سلولهای بنیادی

[ 1387-04-07 ]دکتر محمد علی نیلفروش زاده [ متخصص پوست و مو ]

اثر نوشابه بر استخوان ها

[ 1394-06-09 ]دکتر محمدرضا سلامت [ پوکی استخوان ]