با سلام بنده خانمی 63 ساله هستم از اهواز که متاسفانه با ایستادن زیاد در حدود 15 دقیقه کمر و ران و ناحیه داخل زانو درد میگیره و مجبور به نشستن هستم.متاسفانه به همین شکل در راه رفتن.از طرفی در ناحیه بیرونی ران زمانی که میخوابم سر میشود .با مراجعه به دکتر و رویت عکس ها تنگی کانال نخاعی تشخیص داده شد.میخواستم بینم با لیزر درمان میشود ؟با تشکر

دکتر علی نقره کار :

با سلام متاسفانه به دلیل شدت تنگی کانال کمر باید شما عمل باز انجام دهید و لیزر برای درمان تنگی کانال نخاعی شما موثر نیست [1400-12-22]

پاسخ سوال پزشکیتنگی کانال درد کمر

آدرس مطب : تهران، میدان آرژانتین، ابتدای خیابان الوند، ساختمان مرکزی پزشکان،طبقه اول
تلفن : 88670088 - 021

آزواسپرمی در مردان

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

آنچه باید درباره زگیل تناسلی دانست ؟

آیا التهاب مثانه خطرناک است؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

جوش های زیرپوستی

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

آیا اختلال در نعوظ با گرفتگی عروق در ارتباط است؟

پیوند انگشت

دکتر محمدرضا حاجیان [ فوق تخصص جراحی پلاستیک ]

پیلینگ پوست با اسید میوه و کرم های لایه بردار

دستوردادن به کودکان

دکتر سید محمدرضا صدرعاملی [ فوق تخصص روانپزشکی اطفال ]

مراقبت از مفاصل

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]