سلام من یه چیزایی روی گردنم درومده قرمزن یکم ضخیم شدن خشکی پوست خارش سوزش.حدود پنج ماهه هستن تروخدا کمکم کنید ببینم اینا چین خیلی داره زجرم میده

دکتر رامین مدرسی :

با سلام بسیاری از علائم ظاهری بیماری های پوستی بسیار مشابه به یکدیگر هستند از این رو پیش از هر اقدامی لازم است پیش از آن‌که اقدامی برای درمان آن‌ها انجام شود، پزشک علت آن را به وسیله معاینه و شرح حال دقیق تشخیص دهد. [1401-02-18]

پاسخ سوال پزشکیبیماریهای پوستی متخصص پوست

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

درمان زانوی پرانتزی در کودکان

بیماری های منتقله از طریق تماس جنسی - 2

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

ناکامی زنان از همبستری

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

برای رفع ریزش مو از چه روشهایی میتوان استفاده کرد

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

انواع ویروس هرپس سیمپلکس

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

علت و درمان شلی و افتادگی پوست

آیا تاثیر جراحی لیزیک پس از مدتی از بین می رود؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

تفاوت جوش خفیف، متوسط و شدید چیست؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

لیفت غبغب با هایفوتراپی 4 بعدی