سلام اقای دکتر وقتتون بخیر اسکار جای جوش زیاد روی صورتم دارم همه نوع درمانی هم انجام دادم شاید ۳۰ درصد جواب گرفتم هم سابسیژن انجام دادم هم آر اف فرکشنال هم لیزر co2 و هم میکرونیدلینگ و‌مزو نیدلینگ اما تاثیر فوق العاده ای نداشت که راضیم کنه بنظر شما چکارکنم که کامل پوستم صاف شه؟ ممنون

دکتر رامین مدرسی :

با سلام البته تمام اقدامات انجام گرفته جهت درمان اسکار آکنه اقداماتی است که طی پروتوکل خاصی کاملا صحیح میباشد شما باید توجه داشته باشید که تکرار پرتکل درمانی خود جزئی از درمان است و هر یک از این درمانها ممکن است به چندین مرحله تکرار نیاز داشته باشد . اما از آخرین تکنولوژی هایی که امروز جهت ترمیم آسیب های پوست از آن استفاده میشود ، لیزر اندولیفت است این لیزر نقش بسیار فوق العاده ای در درمان آسیبهای مختلف پوستی از جمله اسکار آکنه دارد [1401-02-18]

پاسخ سوال پزشکیسابسیژن فرکشنال میکرونیدلینگ

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

سونوگرافی رحم و تخمدان ها به چه دلایلی انجام می شود؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

همه چیز درباره جوش های زیر پوستی

بیماری های مقاربتی جنسی

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

درباره تزریق ژل گونه بیشتر بدانید

برداشتن خال چگونه انجام میشود؟

سکته مغزی خاموش چیست و چه علائمی دارد؟

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

روش های پزشکی آبرسانی پوست

برای درمان لک بعد از مزونیدلینگ چه باید کرد؟