سلام دکتر وقتتون بخیر. یه سوالی درمورد تتو داشتم من با خانمی آشنا شدم. در آشنایی اولیه روی ساعد دست چپشون، جایی که نبض وجود داره، ،یه سری گوشت اضافه به شکل جدول مانند وجود داره، که عکس رو که با خودکار روی دست خودم شبیه سازی کردم، خدمتتون میفرستم. که گفتن این اثر پاک کردن تتو با لیزر هست. نه هاله رنگی روی دستش هست نه هیچی. پوست اون ناحیه فقط به شکل چند خط افقی و عمودی انگار بریدگی داره، مثل اینکه جدول برنامه باشه،، آیا چنین ادعایی درسته که آثار محو تتو با لیزره؟ تشکر

دکتر رامین مدرسی :

سلام هر گاه آسیبی به پوست برسد که موجب التهاب یا زخم در آن شود، مكانیسم طبیعی بدن به ترمیم زخم می‌پردازد. این سیستم اغلب دقیق عمل می‌کند به نحوی که اثرمختصری از زخم ایجاد شده، باقی می‌ماند ولی گاهی این پروسه به طور معمول پیش نمی‌رود و زخم با ایجاد بافتی قرمز و سفت ترمیم خواهد شد که به نام کلویید یا گوشت اضافه شناخته می‌شود.کلویید اغلب از زخم اولیه بزرگتر است و گاهی اوقات خارش دارد.در صورتی که بدن شخص کلوئید ساز باشد، ممکن است در اثر زخم و التهاب لیزر تتو دچار اسکار و کلوئید در ناحیه تتو شود . [1401-03-11]

پاسخ سوال پزشکیپاک کردن تتو

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

مزوتراپی چیست ؟

دکتر کامبیز بهشید [ پوست و مو ]

آیا آسیب دیدگی بیضه مردان باعث ناباروری می شود؟

سونوگرافی های تخصصی مردان کدامند؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

چند درصد ژل لب پس از تزریق جذب میشود؟

روشهای نو در درمان دیسک بیرون زده ستون فقرات ( دیسکوژل )

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

دلایل پوسته پوسته شدن لب و درمان آن

خشکی پوست چه نشانه هایی دارد؟

برای جوش های التهابی چه کنیم؟

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

علائم و درمان تنگی کانال نخاعی گردن