facebook instagram telegram www.pezeshkonline.ir



سوال پزشکی کاربر

سوال :

پسری19ساله هستم که متاسفانه موهام خیلی کم پشت هستش من اصلن ریزش موهام رو حس نکردم ولی متوجه کم پشتی اون بطور ناگهانی شدم. بعد از یه مدت آزمایش دادم و تیروییدم شدیدا بالا بود دکتر قرص لووتیروکسین تجویز کرد و پس از مصرف و آزمایش بعد یک ماه تیروییدم به حالت نرمال برگشت الان یک هفته میگذره ازون آزمایش من واقعا نگران وضعیت موهام هستم میخوام بدونم امکان رشد مجدد هست اگر نرمال بمونه وضعیت تیروئید.


دکتر مریم ملکی [ متخصص پوست و مو ] :

سلام برای رشد مجدد موها بهتر است درمان موضعی مو را شروع کنید. [ 1399-05-03 ]


پاسخ سوال پزشکیآزمایش تیروئید

تلفن : 36662224 - 031
پیامهای بهداشتی
امام صادق (ع): براي هر چيز زينتي است و زينت سفره، سبزيجات است. (بحار الانوار ،جلد 66 ،صفحه 199)


مطالب پزشکی پر بازدید
وب سایت های پر بازدید پزشکان