سلام من دخترم 15 سال دارد و ب طور ژنتیوی پوست صورت و بدن خیلی سبزه ای دارد و از این موضوع خیلی رنج میبره میخاستم بببنم لیزر های سفید شدن پوست واقعا تاثیر گذارنو عوارض دارند داعمی اند و تا چقدر پوست را روشن میکنند یا این کرم های سفیدکننده ای ک تبلیغ میکنند شما چه پیشنهادی دارید؟

دکتر رامین مدرسی :

با سلام هدف از استفاده از لیزر ها این است که پوست به حالت و رنگ طبیعی خود باز گردد و آسیبهای ناشی از عوامل محیطی مثل آفتاب و رادیکالهای آزاد و آسیبهایی نظیر اسکار جوش بر طرف شود این لیزر ها پوست را شفاف میکند لک را برطرف میکند و اگر پوست شخص دارای لایه شاخی زیادی باشد منجر به روشنی و شفافیت پوست میشود [1401-03-11]

پاسخ سوال پزشکیلیزر پوست اسکار آکنه درمان لک

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

ترک خوردگی گوشه لب نشانه چیست؟

جراحی افتادگی پلک بالا به چه دلایلی انجام می شود؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

شستشوي صحيح صورت

صرع و درمان

دکتر محمد آذربایجانی [ اعصاب ، روان و مشاوره ]

TL بستن لوله های رحمی

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

نکات قابل توجه قبل از کرایولیپولیز حتما بخوانید

کاربردهای رادیولوژی دیجیتال DDR چیست؟

آنچه برای داشتن پوستی با نشاط باید انجام دهیم