سلام من حس میکنم مو های سرم آسیب دیدن نمیدونم ولی ی مدت طولانی هست که یک قسمتی از موهام حس میکنم کز شده انگار سوخته یا وز و موهام رشد زیادی نداره من دو روز یکبار حموم میرم و با شامپو میشورم موهامو نمیدونم جنس موهام چیه با اب گرم میشورم چیکار باید بکنم که از کز بودن خارج بشه و رشد بالایی داشته باشه ۲۱ سالمه

کلینیک پوست صدف :

سلام شستشوی زیاد مو باعث آسیب به موها شده برای آنالیز مو میتونید مراجعه حضوری داشته باشید تا درمان مناسب شما تجویز شود [1400-11-27]

پاسخ سوال پزشکیمشکلات مو

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند ، بلوک آ ، طبقه سوم ، کلینیک صدف
تلفن : 32240827 - 031

آسیب طناب نخاعی چه علائمی دارد؟

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

جوان سازی پوست به روش سلول درمانی

کلوئید چیست ؟

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

مزوژل چیست و چه کاربردی دارد؟

بهترین سوخت برای عضلات ورزشکاران

علت درد آرنج و درمان آن بدون جراحی

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

رژیم غذایی و مکمل های توصیه شده در درمان آلزایمر و دمانس

اهمیت تزریق چربی در زیبایی

هیدروسل و درمان آن با هیدروسلکتومی