سوال :

سلام خسته نباشيد مي خواستم بپرسم كرم لايه بردار و اسكراب رو ميشه روي ريش زد؟ اگه بزنيم ريش نميريزه يا تغيير حالت نمي ده؟


دکتر مریم ملکی :

سلام اسکراب را نباید همزمان با کرم لایه بردار مصرف کرد چون امکان دارد پوست آسیب ببیند و حتی زخم شود . ولی هر کدام به تنهایی مشکلی ندارد . بهتر است بدون تجویز پزشک مصرف نکنید . [1399-04-05]


پاسخ سوال پزشکیریش

تلفن : 36662224 - 031

اختلال تکاملی زبان از کودکی تا بزرگسالی

لیلا رستم شیرازی [ آسیب شناسی گفتار و زبان ]

بلفارو پلاستی و تاثیر آن بر زیبایی

[ 1397-12-15 ]دکتر گیتا فقیهی [ متخصص پوست و مو ]

فرونکل

[ 1388-09-04 ]دکتر محمد علی نیلفروش زاده [ متخصص پوست و مو ]

بیماریهای ناشی از شنا در استخر

[ 1390-03-19 ]دکتر احمد رضائیان [ متخصص گوش، حلق و بینی ]

مصرف شیرینی و افسردگی در مردان

[ 1397-10-13 ]دکتر منصور ریسمانچیان [ پزشک عمومی ]

مکمل های تغذیه ای و دارویی ( قسمت دوم )

[ 1396-06-22 ]دکتر منصور ریسمانچیان [ پزشک عمومی ]

دستگاه لاغری کویتیشن

[ 1398-09-17 ]شهزاد محمدیان [ کارشناس ارشد تغذیه ]

پروتز گونه

[ 1392-12-03 ]دکتر مسعود جعفری پور [ فلوشیپ فوق تخصص جراحی پلاستیک صورت ]

توصیه های غذایی برای جلوگیری از سرطان پستان

[ 1387-04-17 ]دکتر سید محمد رضا حکیمیان [ بورد جراحی و فلوشیپ جراحی سرطان ]

مصرف چه مقدار مکمل کافی است ؟

[ 1397-02-18 ]دکتر حمید کوچه باغی [ پزشک عمومی ]