سلام آقای دکتز میشه بگید عوازض اسکلروتراپی چیه و چرا میگید خطرناکه؟و برای رگ زیر چشم لیزر موثر نیست؟سایت های خارجی نوشته بودن لیزر coolglide مخصوص رگ و vein یا spider veins هستند..جالبه که هیچ راهی نیست..

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

اسکلروتراپی ماده اسیدی است که باعث سوخته شده دیواره رگ میشود و رگ را میبندد. بدلیل نزدیکی این رگ به چشم اگر کمی از این ماده وارد رگهای چشم شود نتیجه معلوم است. اگر این رگها ظریف باشد با لیزر جواب میدهد. این که گفتم راهی نیست به این معنی است که راه کم خطری ندارد. [1401-07-02]

پاسخ سوال پزشکیاسکلروتراپی چشم

تلفن : 91620100 - 031

مواد غذایی برای مغز

جوانسازی پوست با میکرونیدلینگ

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

پولیپ رحم

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

عوارض و مزایای لیفت ابرو با تزریق فیلر چیست؟

آیا انتقال کرونا از مادر به جنین ممکن است؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

بزرگ شدن مغز محدود به دوران جنینی و کودکی نیست

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

عملکرد و عوارض لیزر کیوسوئیچ

واژینیسموس

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

آفتاب گرفتن

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]