سلام .25سالمه 10ساله ازدواج کردم بچه ندارم جلوکیری داشتم صرع دارم روزی دوتا والپرات مصرف می کنم با 1فولیک اسید 5. اگه حامله بشم بچه م چی میشه دکتر می گه نباید به هیچ عنوان داروت قطع بشه فولیک 5 بخوری چیری نمیشه اما من نگرانم ،اگه حامله بشم بچه م ناقص میشه؟؟....

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی باخطر قطع دارو بیشتر از ادامه دارو به صورت همزمان با مصرف اسید فولیک 5 میلی گرمی است. مصرف اسید فولیک با این دوز خطر ناهنجاری را به میزان زیادی کاهش خواهد داد. به نظر پزشکتان در این مورد عمل کنید. [1401-07-25]

پاسخ سوال پزشکیصرع بارداری

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

آیا پلاسما تراپی برای جوانسازی اطراف چشم موثر است؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

کدام زنان در معرض سرطان سینه هستند؟

درماپن روشی برای جوانسازی پوست

مراقبت از پوست در هوای آلوده

دکتر رضا رباطی [ متخصص پوست و مو ]

دلایل ابتلا به شپش سر

نکات ساده برای مراقبت از پستان ها

آمادگی برای سونوگرافی دستگاه گوارش ، کبد و کیسه صفرا

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

چگونه ورم بعد از تزریق ژل را از بین ببریم؟

معاینه اورولوژی شامل چه مواردی میشود؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]