سلام من دختری 25 ساله و مجرد هستم. من حدود 6 ساله که قرص لوتیروکسین میخورم. خرداد 90 برای بررسی تیرویید به پزشک مراجعه کردم. دکتر گفتند میزان تیرویید خفیف است و نیازی به قرص نیست. دارو را قطع کردند و هر 3 ماه یکبار آزمایش رفتم. 2 بار اول تیروییدم نرمال بود ولی پرولاکتینم حدود 900. بار سوم به این صورت بود: تی 4 = 14(نرمال: 4.8-11.6) تی اس اچ=6.7 (نرمال: 0.35-5.3) پرولاکتین= 840 . البته من شیری توی پستانم نمیبینم و ام ار آی از هیپوفیز هم رفتم و نرمال بود. حالا دکتر به من گفته نمیتونم بچه دار شوم.لطفا من را راهنمایی کنید؟ چرا پرولاکتینم بالاست؟ تیرویید دارم؟ می تونم بچه دار شوم؟ممنون

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی، مشکل هیپوتیرونیدی شما ونیز افزایش پرولاکتین شما با مصرف قرص لووتیروکسین و نیز داستینکس در صورت تجویز پزشکتانو نیز با توجه به رد شدن ادنومای هیپوفیز تا حد زیادی قابل کنترل است. از آنجا که افزایش پرولاکتین مانع تخمک گذاری می شود باید برای بچه دارشدن ابتدا این مساله درمان شود. [1401-08-10]

پاسخ سوال پزشکیناباروری

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

وقتی شنوایی نرمال دیگر نرمال نیست

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

انواع اسکار

بهترین روش درمان کک و مک

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

روشهای غیر جراحی رفع غبغب

درد خیالی

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

بهترین روش تعیین جنسیت

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

درمان بدون جراحی کیست بیکر یا ورم پشت زانو

دانستنیهای زگیل تناسلی و واکسن گارداسیل

دکتر آناهیتا شاهین گوهر [ متخصص پوست و مو ]

انواع عمل های جراحی اورولوژی