سلام خانم دکتر .خسته نباشید.من 26 سالمه و یک ماه میشه عروسی کردم.تو این یک ماه شوهرم هر کاری میکنه من به ارگاسم نمیرسم.ولی اون زود انزال میشه میخاستم بدونم چیکار باید بکنیم که هم اون دیر انزال بشه هم من به ارگاسم برسم.

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی برای رفع این مشکل همسرتان می توانند با نظر پزشک از داروهای لازم برای درمان انزالزودرس استفاده کنند و شما نیز با پیش نوازی مناسب به ارگاسم نیز خواهید رسید برای مشاوره می توانید به نشانی موجود در سایت مراجعه حضوری داشته باشید. [1401-07-19]

پاسخ سوال پزشکیاختلالات جنسی

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

سرطان آلت تناسلی مردان

خدمات معاینه و ویزیت پزشک در منزل

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

آیا درمان اسکار آکنه با عوارض همراه است؟

درد در ناحیه گودی کمر چه علل و درمانی دارد؟

سوالات متداول درباره لیزیک قسمت بیستم

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]

عوارض موبایل برای گردن

رادیوگرافی تک دندان یا پری اپیکال

کاپ قاعدگی

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

خارش بدن در دوران بارداری

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]