سلام خسته نباشید ببخشید دکتر من خانمی 26 ساله هستم تقریبا 5روزی میشه دچار کمر درد شدم که هر دوطرف باسنم درد میکنه ودرهردو طرف باسنم انگار یه برآمدگی وجود داره علت درد میتونه دیسک باشه. ممنونم

دکتر علی نقره کار :

با سلام علل دردهای کمری بسیار متفاوت است ممکن است دردهایتان مربوط به مفاصل بین مهره ها ی مفاصل لگنی و یا دیسک و سیاتیک باشد که با معاینه مشخص می‌شود اگر دردهایتان بیشتر از ۴ هفته طول کشید باید به پزشک مراجعه کنید [1400-12-23]

پاسخ سوال پزشکیدرد کمر سیاتیک دیسک کمر

آدرس مطب : تهران، میدان آرژانتین، ابتدای خیابان الوند، ساختمان مرکزی پزشکان،طبقه اول
تلفن : 88670088 - 021

علائم و درمان آرنج گلف بازان یا گلف البو

مفهوم اس پی اف در کرم های ضد آفتاب چیست ؟

آکنه چیست و چگونه درمان میشود؟

کاهش عوارض ماموپلاستی با این اقدامات

درمان ضایعات عروقی با لیزر

درمان تعریق بیش از حد زیر بغل با بوتاکس

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

چه اشعه هایی برای جنین ضرر دارد؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]