سوال :

با سلام من حدود 8 ماه پيش عمل واريكوسل گريد يك سمت چپ انجام دادم. از همان زمان درد بسيار زيادي داشتم. اكنون پس از گذشت 8 ماه همچنان درد و ناراحتي دارم هم ناحيه عمل شده زير شكمم سوزش و درد دارد و هم در خود بيضه احساس درد و كشيدگي مي كنم كه بسيار آزار دهنده است. و چون كار اداري انجام مي دهم كه ساعتهاي طولاني بصورت نشسته هستم درد واقعاً اذيت مي كند. اخيراً به يك متخصص اورولوژي مراجعه كردم كه گفتند عمل مشكلي نداشته فقط عصب بيضه كه از ناحيه شكم عبور مي كند اذيت مي شود كه بهتر است به يك متخصص درد مراجعه كنم تا عصب را بي حس كنند. آيا اين روش راه حل قطعي است؟ آيا عوارضي دارد؟ با تشكر


دکتر علی نقره کار :

با سلام و پوزش از تاخیر در پاسخگویی من یک نوبت به سوال شما پاسخ گفتم اما بدلیل قطع اینترنت نمیدانم دریافت کردید یا نه بله احتمتلا اعصاب ناحیه گفته شده دچار آزردگی شده که با دارو درمان میگردد و در صورت عدم پاسخ به دارو بلوک این اعصاب با کمک دستگاه سونوگرافی جهت رفع آزردگی این اعصاب انجام میگیرد که درصد بسیار بالایی از بیماران بهبود میابند.با تشکر [1400-03-19]


پاسخ سوال پزشکیاعصاب

آدرس مطب : تهران، میدان آرژانتین، ابتدای خیابان الوند، ساختمان مرکزی پزشکان،طبقه اول
تلفن : 88670088 - 021

اهداف کوچینگ سلامت سوشانس

دکتر مینا رضایی [ کوچینگ سلامت ]

لکه های رنگارنگ دور گردن و سر شانه

دکتر رضا رباطی [ متخصص پوست و مو ]

میکرونیدلینگ و تاثیر آن در جوانسازی پوست

دکتر جمال الدین حسن زاده [ متخصص پوست و مو ]

سرطان روده بزرگ یا کولون

شبکه اطلاع رسانی پزشک آن لاین [ پرتال اطلاع رساني ]

تخم مرغ چند عدد در هفته مجاز است ؟

پروانه کاظمی [ کارشناس ارشد تغذیه ]

نحوه استفاده از کرم تریامسینولون استوتاید

دکتر مریم ملکی [ متخصص پوست و مو ]

پرسش های متداول لیزر فرکشنال

دکتر کاوه کریمی راد [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

قرص ال آرژنين چيست ؟

دکتر اکرم صالحی [ طب سنتی ]

نکاتی در مورد مصرف مغزها و سن شروع آن در کودکان

شهزاد محمدیان [ متخصص تغذیه ورزشی از استرالیا ]

سیانوز ( کبودی ) در کودکان

دکتر فریدون آشنایی [ فوق تخصص بيماريهای قلب اطفال ]