سلام اقای دکتر وقت بخیر واسه تیرگی بیکینی و کشاله ران راه حلی وجود داره؟

دکتر جمال الدین حسن زاده :

سلا بله. البته تا حدودی. لیزر موهای زائد ، لیزر کیوسوییچ و لیزر اندیاگ [1401-01-30]

پاسخ سوال پزشکیتیرگی پوست لیزر کیوسوئیچ

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

چگونه از افتادگی مثانه جلوگیری کنیم؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

تغذیه در فوتبال

جراحی دیسک به روش باز

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

برگشت دوباره وزن

علل دردهاي اندام تحتاني

سندروم شوگرن چیست؟

اگر از چربی های شکم و پهلوی خود خسته شده اید این مطالب را بخوانید

تعداد وعده در ماه رمضان