سلام.من یک هفته است پلکم عمل بلفارو کردم الان واقعا نگران جای بخیه هستم.ایا اسنفاده از کرم الفا برای یک هفته و سپس استفاده از یک کرم ضد جای بخیه خوب است؟ به نظر شما از کی کرم ضد اسکار شروع کنم؟ خواهش میکنم یک کرم خیلی خوب در این زمینه معرفی کنید.

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

از پزشکتان بپرسید ولی به نظر من اگر بخیه ها بعد از عمل بلفاروپلاستی خوب زده شده باشد بدون هیچ کرمی کاملا بهبود دارید [1401-07-26]

پاسخ سوال پزشکیبلفاروپلاستی لیفت پلک

تلفن : 91620100 - 031

کلینیک کاشت مو

متخصص اورولوژی با چه اندام هایی سرو کار دارد؟

جوانسازی با تزریق بوتاکس

چگونه در 60 سالگی هم جوان و شاداب باشیم؟؟

انواع روشهای جلوگیری از بارداری

دکتر سمیرامیس هوشیار [ متخصص زنان و زایمان ]

مقایسه جوانسازی پوست با لیزر اندولیفت و هایفوتراپی

ارتباط کم شنوایی و زوال عقل

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

تغذیه تکمیلی برای کودکان شیر خوار از چه زمانی باید شروع شود؟ قسمت ۱

چه کسانی برای عمل پی آر کی مناسب هستند؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]