با عرض سلام و خسته نباشید آقای دکتردرسته که میگن که اگر مصرف محلول ماینوکسدیل( برای جلوگیری از ریزش مو ) قطع شود، ریزش مو شدیدتر از قبل مصرف می شود؟ من چند روز پیش خدمت رسیدم برام تجویز کردین تو دفترچه منتها هنوز استفاده نکردم خواستم قبل از استفاده نظر شما را جویا شوم ؟ ممنون از پاسخگویتون

دکتر جمال الدین حسن زاده :

خیر بیشتر نمیشه بلکه اثر دارو از بین میره و مجددا موها شروع به ریزش مو میکنند. [1401-01-30]

پاسخ سوال پزشکیدرمان ریزش مو ماینوکسیدیل

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

اصلاح و درمان زانوی پرانتزی

بیماریهایی که علائم مشابه بیرون زدگی دیسک دارند

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

ایجاد فرم طبیعی ابروها پس از کاشت

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

توصیه های غیر دارویی در سردرد میگرنی

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

کیست داخل سفیدی چشم چیست

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

علل ترشح از نوک پستان چیست ؟

چه روش لاغری برای من مناسب است ؟

دکتر محمدرضا حاجیان [ فوق تخصص جراحی پلاستیک ]

انواع روش های جراحی پروستات و عوارض آنها

برگشت یا ریفلاکس ادراری چیست ؟