سلام آقای دکتر. ۳ سال پیش عمل مهره ۶گردن باتعویض دیسک و گذاشتن پرتز انجام دادم از آن موقع تا حالا درد بصورت مداوم دارم وازقبل بدتر هستم .حتی مسکن تاثیری در آرام کردن درد ندارد لطفاً راهنمای کنید

دکتر علی نقره کار :

با سلام اگر دردتان در ناحیه گردن و شانه ها می باشد ممکن است مربوط به گروه‌های عضلانی و دردهای فست یا مفاصل بین مهره ای یا همان آرتروز مهره های گردن باشد شما باید معاینه شده مدارکتان دیده شود اما اگر دردهایتان به دستان تیر میکشد ممکن است مربوط به بازگشت دیسک و دیس های دیگر گردنتان باشد که باید معاینه شده و در سازه نیاز نوار عصب بگیرید [1400-12-18]

پاسخ سوال پزشکیدیسک گردن

آدرس مطب : تهران، میدان آرژانتین، ابتدای خیابان الوند، ساختمان مرکزی پزشکان،طبقه اول
تلفن : 88670088 - 021

قفل شدن زانو به چه وضعیتی گفته می شود؟

آیا جای بخیه عمل ماموپلاستی باقی می ماند؟

آشنایی با عضلات پا

تغذیه و پیشگیری از پوکی استخوان (قسمت اول)

تاثیر استرس بر ضعف سیستم ایمنی بدن

آیا بستن لوله مردان برگشت پذیر است؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

نحوه انجام جوانسازی دست با کربوکسی تراپی

اهمیت بررسی اندازه سنگ کلیه با سونوگرافی