سلام وقت بخیر من 32 سالمه تقریبا دوازده سال پیش عمل دیسک گردن داشتم الان باردارم میخواستم بدونم زایمان طبیعی خطری برام داره یا نه ، تو این چند سال برای گردنم دکتر نرفتم ولی در کل چند بار خشک شدگی گردن داشتم که با استراحت و چرب کردن گردنم خوب شده ،ممنون

دکتر علی نقره کار :

با سلام معمولاً عمل های گردن برای بارداری مشکلی ایجاد نمی کند ولی شما باید به پزشک جراح تان جهت پاسخ به این سوال به دلیل آگاهی بیشتر ایشان از وضعیت گردنتان مراجعه کنید [1400-12-18]

پاسخ سوال پزشکیدیسک گردن

آدرس مطب : تهران، میدان آرژانتین، ابتدای خیابان الوند، ساختمان مرکزی پزشکان،طبقه اول
تلفن : 88670088 - 021

کاشت مو طبیعی به روش FIT

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

نکات ساده برای مراقبت از پستان ها

انواع ایمپلنت پستان

آیا موهای سفید شده را می توان مجدد سیاه کرد؟

التهاب لوزالمعده یا پانکرآتیت و توجهات تغذیه ای

تکنیک ها و محدودیت های جراحی لیزری دیسک کمر

نارسایی حاد کلیه چیست و چه علائمی دارد؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

افزایش سیستم ایمنی بدن با سلنیوم برای مقابله با کرونا