با سلام من 22 سالمه و متاهل هستم اين ماه دوبار به فاصله زماني 1هفته پريود شدم و نزديكي با همسرم هم در مابين اين دو پريود داشتم ميخواستم بدونم كه آيا اين بي نظمي از علائم بارداري مي باشد يا نه؟ باتشكر

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی بی نظمی پریود از نشانه های بارداری نیست. . تنها نشانه تقریبا قطعی می تواند ازمایش خون مثبت باشد. [1401-07-13]

پاسخ سوال پزشکیبارداری قاعدگی

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

جراحی زیبایی پلک در چه مواردی انجام میشود؟

آیا سرطان کلیه برگشت پذیر است؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

نارضایتی جنسی چیست و چگونه درمان می شود؟

دکتر مجید حقیقت [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

درمان درد دنبالچه با ورزش

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

درمان جوش های جوانی

پلاسما فرکشنال چیست و چه کاربردی دارد؟

بهداشت مجاری ادراری را جدی بگیرید

دکتر مجید حقیقت [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

تنگی کانال نخاعی چگونه درمان می شود؟