سلام آقای دکتر.وقتتون بخیر.من روی ناخن هام یه سری خطوط مشکی هست.آیا باید درمان بشه؟

دکتر رامین مدرسی :

خطوط تیره روی ناخن ممکن است از مسائل بی اهمیت تا مسائل جدی را نشان دهد برای برسی این خطوط اول باید چک شود که در اثر ضربه به وجود آمده است یا خیر.عواملی مانند مصرف داروهای خاص و یا بیماری های خاصی وجود دارد یا خیر بنابراین نیاز است که با مراجعه به پزشک متخصص پوست شرح حال کاملی از بیمار گرفته شود [1399-11-28]

پاسخ سوال پزشکیناخن متخصص پوست

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

ضربه به ستون فقرات چه عوارضی می تواند داشته باشد؟

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

تشخیص جفت اکرتا با سونوگرافی

علت تغییر رنگ مو و ریش چیست؟

ورم پا و مسافرت

دکتر طناز احدی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

عوارض قلیان و سیگار برای پوست

خطرات کهیر،برای درمان کهیر چه بخوریم؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

سابسیژن روشی موثر برای درمان جای جوش

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

هر آنچه که باید در مورد کمردرد بدانید

رایج ترین مشکلات پا و روشهای درمان آن