باسلام خدمت آقای دکتر عزیز من یک سال می باشد از محلول ماینوکسیدل استفاده می کنم که تا حدودی باعث پرپشت شدن موهایم گردیده اما چند ماهی ریزش مو پیدا کرده ام که وقتی شانه به مو می کشم و فکر می کنم به دلیل شکننده بودن موهایم می باشد باعث ریزش می شود.از حنا به عنوان تقویتی استفاده کنم؟اخه بعد از اینکه از حنا استفاده کردم تا حدودی جلو ریزشو گرفت. به نظرتون به دلیل شکننده بودن موهام نوع شامپو در ریزش موهام تاثیر داره منظورم از نظر موهای خشک یا چرب باسپاس فراوان از شما

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

شکنندگی موها ممکن است در اثر خشکی مو یا اثر مینوکسیدیل هم باشد بهتر است از یک ماسک مو بعد از شامپو استفاده نمایید [1401-07-12]

پاسخ سوال پزشکیماینوکسیدیل درمان ریزش مو

تلفن : 91620100 - 031

دلایل ریزش ابرو و راهکار درمان آن

کاربرد فراصوت درمانی در طب فیزیکی

کاربرد مزوژل پروسترولین چیست؟

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

چالش سی روز دیسیپلین اصول کاهش وزن (14)

درمان گرگرفتگی با بوتاکس

دکتر محمد شیزرپور [ متخصص پوست و مو ]

درمان افتادگی پلک عصبی

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

تنبلی گوش و مشکلات تحصیلی دانش آموزان در کلاس

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

تب خال ناحیه تناسلی

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

چگونه جوان بمانيم ؟