ساتم آقای دکتر یه پسره 23 هستم که صورتم معمولی تا مختلط هست که گهگاهی که بعضی غذاهارو میخورم یا بد شیو میکنم مثلا هر 10 روزی یکی دوتا جوش زیرپوستی تو نایه تی صورت یا جایی که بد شیو کردم میزنه، از چه صابون یا ژل شستشویی استفاده کنم واسه شت و شو روزانه که ارزونم باشه؟ (با تشکر)

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

با سلام برای مراقبت از پوست از ژل شستشوی صورت سینره [1401-08-18]

پاسخ سوال پزشکیمراقبت از پوست

تلفن : 91620100 - 031

درمان در ماه مبارک رمضان

دکتر سید محسن هاشمی نیا [ متخصص درمان ریشه ]

کم کاری تیروئید و نازایی

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

مراقبتهای بعد از عمل ماموپلاستی چگونه است؟

کودکان و از شیر گرفتن آنها ( قسمت اول )

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

یائسگی زودرس - بخش دوم

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

درباره سرطانهای کلیه، مثانه، پروستات، آلت تناسلی و مجاری ادراری آقایان

عوارض جانبی بعد از عمل پروستات چیست؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]