سلام ببخشید من پوستم تیره هست میخواستم بدونم که از چه کرمی یا دارویی برای روشن کردن استفاده کنم

دکتر رامین مدرسی :

با سلام رنگ طبیعی پوست قابل تغییر نیست، اما در گذر زمان به علت آسیبهای ناشی از آفتاب و رادیکالهای آزاد و ایجاد لایه شاخی ضخیم بر روی پوست رنگ پوست از حد طبیعی تیره تر میگردد ، در این موارد با لایه برداری های عمیق که بسته به نوع پوست فرد روش متفاوتی انتخاب میشود و نیز با تحریک کلاژن سازی به وسیله دستگاههای پیشرفته میتوان پوست را روشن تر نمود . [1401-03-07]

پاسخ سوال پزشکیلایه برداری پوست جوانسازی پوست

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

چرا نباید از گوش پاکن ها استفاده کنیم ؟

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

سنجش تراکم استخوان

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

سنگ های سیستم ادراری کدامند؟

بررسی سقط جنین با سونوگرافی

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

هیدروسل چیست؟

گوشت بوقلمون و کاهش وزن

کاربرد فیزیوتراپی و کاردرمانی چیست؟

اهمیت محل کمر درد در درمان کمردرد

سوالات رایج در مورد ایمپلنت - قسمت دوم

دکتر بیژن موحدیان [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]