باسلام بنده از طبقه دوم ساختمان در حال ساخت افتادم و بعداز مراجعه به بیمارستان و گرفتن سونوگرافی ، رادیولوژی و سی تی اسکن به همراه آزمایش خون و ادرار مشخص شد که تمام بدنم سالم است فقط در قسمت سر احتیاج به ۴بخیه بود که همکارانتان زحمتش را کشیدن ولی در قسمت چپ کمرم پایینتر از دنده ها درد شدیدی احساس میکنم که تا الان بعداز ۳روز همان درد روز اول را دارد و هیچ دارویی برایم تجویز نکردن حال سوال بنده: چه دارویی برای تسکین درد کوفتگی حاصل از ضربه را مصرف کنم؟

دکتر علی نقره کار :

با سلام اگر مطمئن هستید که شکستگی ندارید و تمام بررسی های لازم انجام شده است فعلاً از داروهای ضد التهاب و مسکن و پماد ها و استراحت می توانید سود ببرید اگر بهتر نشیدید طی این مدت به کلینیک درد برای انجام درمان تشریف بیاورید [1400-12-18]

پاسخ سوال پزشکیدرد کمر

آدرس مطب : تهران، میدان آرژانتین، ابتدای خیابان الوند، ساختمان مرکزی پزشکان،طبقه اول
تلفن : 88670088 - 021

کاربرد لیزر اربیوم در کلینیک های پوست

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

آگاهی درباره سرطان پستان با کتاب سیب صورتی؛سفارش آنلاین کتاب

اگزما دست بخش اول

دکتر کامبیز بهشید [ پوست و مو ]

افسردگی در صرع

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

مزوژل چیست و چه کاربردی دارد؟

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

رژیم غذایی در نارسایی مزمن کلیه

آیا بینی گوشتی را میتوان عمل کرد ؟

دکتر بهنام خرمی [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]

درباره کرونا ویروس بیشتر بدانید