سلام من امروز روز۱۵بد از انتقالمه تست بی بی چک برداشتم منفی بود دکترم گفته روز ۱۶ آزمایش خون بدم یعنی باردار نیستم بی بی چکم منفی شد

دکتر منصوره پژمان منش :

سلام دوست عزیز. حداقل 15-16 روز بعد از انتقال جنین بایستی ازمایش بارداری انجام دهید. [1399-12-15]

پاسخ سوال پزشکیآی وی اف

آدرس مطب : اصفهان ، دروازه شیراز ،ابتدای خ چهارباغ بالا ،نبش کوی بهار آزادی ،مجتمع بهار ،طبقه دوم واحد 205
تلفن : 36206186 - 031

تورشن یا پیچ خوردگی تخمدان چیست؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

بهترین روشهای درمان خطوط دور چشم

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

جلوگیری از ریزش موی ارثی با مؤثرترین روشها

ناراحتی های کوچک گوارشی و بارداری ( قسمت دوم )

درمان جای جوش یا اسکار آکنه

رژیم غذایی و مکمل های توصیه شده در درمان پارکینسون

ده نکته برای محافظت از پوست در زمستان

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

آگاهی درباره سرطان پستان با کتاب سیب صورتی؛سفارش آنلاین کتاب