با سلام من دختری27 ساله هستم یه چیزی منو خیلی اذیتم میکنه لطفا منو راهنمایی کنید..من از قسمت زنانگیم مشکل دارم واضح تر بگم چوچولهام خیلی بلندتر از حالت عادیه یعنی از لبه ها هم بالاتره و زده بیرون و این منو خیلی نگران کرده.آیا ممکنه بعدا واسم از لحاظ جنسی مشکلی پیش بیاره یا همسر آیندم بدش بیاد؟خواهشا منو راهنمایی کنید نگرانم...ممنونم

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، بزرگ بودن کلیتوریس مورد غیر طبیعی نیست. در برخی افراد مختصری بزرگتر است اما در صورتی که این عضو بزرگتر از 4 سانتی متر باشد بررسی از نظر کروموزومی هم پیشنهاد می شود. در مورد شما این موضوع غیر طبیعی محسوب نمی شود و دلیلی برای شرم و نگرانی از ازدواج نخواهد بود. [1401-07-26]

پاسخ سوال پزشکیناحیه تناسلی

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

درجه بندی و تعیین مراحل سرطان سینه

تزریق بوتاکس به پیشانی چگونه عمل میکند؟

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

لایه برداری یا پیلینگ پوست برای چه افرادی مناسب است؟

لیکن پلان

دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]

عوامل خاص موثر در بروز سلولیت در زنان

میکرو نیدلینگ

دکتر شهریار پیرانی [ پوست و مو ]

زاویه سازی صورت مردان چگونه انجام می شود؟

ماستکتومی رادیکال اصلاح شده چیست؟

کاربرد فراصوت درمانی در طب فیزیکی