سلام ، وقتتون بخیر - مقداری از پوست ناحیه پیشانی ام ، در اثر برخورد با ناخن و اجسام تیز، بدون التهاب و زخم ، به حالت خطوط بی رنگ و باریک و فرورفتگی و چاله های کوچکی در آمده است. راه درمانی آن چیست؟ ( اگر با داروهای موضعی چون کرم ،ژل ، لوسیون و امثال آن قابل درمان است ترجیح میدهم در ابتدا از آنها استفاده نمایم). با تشکر

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

متاسفانه داروهای موضعی بر روی این ضایعات بی اثر است . به نظر من بهتر ین درمان لیزر فرکشنال است [1401-07-16]

پاسخ سوال پزشکیلیزر فرکشنال co2 اسکار اسکار آکنه

تلفن : 91620100 - 031

تزریق ژل لب مدل هالیوودی؛ ویژگی ها، مزایا و هزینه

ورزشهای مضر

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

نکات قابل توجه قبل از انجام مزوتراپی

دکتر کاوه کریمی راد [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

جراحی لیفت شقیقه چگونه انجام میشود؟

آلوپسی اسکار چیست و چگونه درمان میشود؟

دیابت و نوار عصب

دکتر طناز احدی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

ملاحظات تغذیه ای دراگزما

لیزرهای پوستی در چه مواردی استفاده میشوند؟

آرتروز زانو چیست و چه مراحلی دارد؟