سلام خسته نباشید.من درمورد مزونیدلینگ سوال داشتم لطفاً راهنماییم کنید چون روحیم خرابه.سه مرحله انجام دادم مرحله اول پوست پوست شد صورتم روشن شد تادوهفته ترمیم کننده .آبرسان زدم ومرتب هم ضدآفتاب میزنم.مرحله دوم پوسته ریزی نداشت و لک برگشت که دکتردارو ساختنی داد دوهفته خوب بود ولی مجدد لک اومد.هفته پیش انجام دادم پوستم پراز لک تیره شده خیلی داغونم.توروخداراهنماییم کنید چیکارکنم.ممنون

دکتر رامین مدرسی :

سلام باید بعد از مزونیدلینگ از کرم ترمیم کننده استفاده کنید تا زخمها بهبود پیدا کند پس از بهبودی کامل و گذشت دو ماه میتوانید برای رفع لک از لیزر استفاده کنید [1401-04-11]

پاسخ سوال پزشکیمزونیدلینگ جوانسازی پوست

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

درد مزمن چیست؟

باورهای نادرست درباره درمان با ایمپلنت بخش سوم

دکتر محمدحسن سمندری [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]

راهکار داشتن پوست درخشان و شفاف

لیزر تراپی

روشهای تحریک فولیکولهای مو پس از کاشت مو

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

لاغری و تناسب اندام تا عید رویا نیست

افتادگی ارگان های لگن ( مشکلات جنسی )

زگیل تناسلی را جدی بگیریم

دکتر محمد رضا قرائتی [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

تزریق فیلر گونه چگونه است؟