با سلام. دختر من 4 ماهشه. موهای سرش را با تیغ زدیم حالا که رشد کرده بعضی قسمتهاش زیاد رشد کرده مثل پیچ سرش که دایره ای شکل رشد کرده. کناره هاش یکم بیشتر رشد کرده و پشت سرش خیلی کم که از دور کچل میزنه.. اشکال خاصی داره؟ به مرور یکدست میشه یا نه؟

دکتر جمال الدین حسن زاده :

اولا تراشیدن سر هیچ تاثیری در رشد موهای سر ندارد .دوما نگران نباشید خوب میشه. [1401-05-21]

پاسخ سوال پزشکیرشد مو

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

روشهای فرم دهی و افزایش حجم لبها

عصب کشی با امواج رادیویی آر اف در فاست گردن

دلایل بوجود آمدن لک ها

درمان جوش های سر سیاه با میکرودرم ابریژن

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

نکاتی در مورد بالش های طبی

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

درمان کمر درد با لیزر پرتوان و کم توان

عواملی که منجر به افزایش احتمال طلاق میشود

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

مواد سستی زا

دکتر محمد آذربایجانی [ اعصاب ، روان و مشاوره ]

راه های درمان و پیشگیری از كهير

دکتر رضا رباطی [ متخصص پوست و مو ]