با سلام و عرض ادب آقای دکتر پدر بنده عصب های دستشونو به خاطر کار سختی که داشتن عمل کردن و دکترشون گفت که دیگه نباید به دستشون فشار بیارن و.. بنده میخواستم کفالتشونو به خاطر مشکل دستشون بر عهده بگیرم..میخواستم بدونم راهکاری وجود داره واسه اینکه وقتی نوار عصب میگیرن درصد بیشتری از کار افتدگی رو تشخیص بدن؟

دکتر علی فرخانی :

نوار عصب همان میزان از کار افتادگی که وجود دارد نشان می دهد که از مطمئن ترین راه هاست. [1401-10-15]

پاسخ سوال پزشکیعضله

آدرس مطب : اصفهان، خیابان شمس آبادی، چهارراه قصر، روبروی بانک ملت، کوی26
تلفن : 32367465 - 031

پرسشنامه ای برای تشخیص واژینیسموس و دخول دردناک

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

حذف تاتو و ضایعات رنگی پوست با لیزر کیوسوئیچ

بیماری های منتقله از طریق تماس جنسی - 2

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

ماکولار آمیلوئیدوز چیست و چگونه تشخیص داده میشود؟

آیا زگیل تناسلی درمان قطعی دارد؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

آیا زنان هم انزال را تجربه می کنند؟

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

تأثیر تزریق بوتاکس بر خطوط اخم بین دو ابرو

ژن هوش و ساختارهای حیاتی مغز از مادر به فرزند میرسد

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]