با سلام وخسته نباشید من متاهل هستم25 سالمه الان باردارم ماه 4.من پیش داروخانه رفتم نسخه رو به من بده ولی نسخه رو اشتباه داد به جای کپسول مولتی پریناتال بده کپسول دایلی داد من هم حدود 13تا مصرف کرد 8تا کپسول رو با همدیگه خوردم چون توخونه کپسول پریناتال را داشتم یه یه داروخانه رفتم پرسیدم که دو کپسول باهم مورد نداره بخورم دکتر داروخانه گفت دوزش بالاست حالا از شما راهنمایی میخواهم که به جنینم آسیب نریسیده است چون میترسم .

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، دوز دارو زیاد بوده است با این حال نگران نباشید هیچکدام از ترکیبات کپسول دیلی ناهنجاری زا نیستند. امیدورام این عمل را دیگر تکرار نکنید. [1401-07-18]

پاسخ سوال پزشکیبارداری

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

طول عمر اسپرم چقدر است؟

صرع و درمان

دکتر محمد آذربایجانی [ اعصاب ، روان و مشاوره ]

تغذیه تکمیلی برای کودکان شیر خوار از چه زمانی باید شروع شود؟ قسمت ۱

علت انجام رادیوگرافی سینوس

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

از بین بردن خطوط ماریونت با تزریق فیلر

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

زاویه دار کردن فک با تزریق ژل

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

کدام دردها با ماساژ درمانی بهبود می یابند؟

تغذیه در بی خوابی