سوال :

سلام من ۵ شهریور انتقال جنین انجام دادم دکتر گفت از همون روز به مدت سه شب پماد واژینال دالاواگ یا ۲درصداستفاده کن الان پنج روز از انتقال جنین گذشته و سوزش زیر دل و درد پهلو دارمآیا این پماد ضرر نداره علت دردم چیه


دکتر منصوره پژمان منش :

با سلام. خیر این پماد ضرری ندارد. بهتر است آزمایش ادرار انجام دهید. [1399-06-15]


پاسخ سوال پزشکیجنین واژینال درد

آدرس مطب : اصفهان ، دروازه شیراز ،ابتدای خ چهارباغ بالا ،نبش کوی بهار آزادی ،مجتمع بهار ،طبقه دوم واحد 205
تلفن : 36206186 - 031

درمان آلوپسی آندروژنیک توسط روش میکرونیدلینگ

دکتر گیتا فقیهی [ متخصص پوست و مو ]

شناگران زن با آرایش وارد استخر نشوید

[ 1394-03-12 ]دکتر محمد علی نیلفروش زاده [ متخصص پوست و مو ]

از بین بردن موهای زائد

[ 1390-09-23 ]دکتر گیتا فقیهی [ متخصص پوست و مو ]

درمان دائم تعریق شدید زیر بغل و کورت ساکشن

[ 1397-04-23 ]دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]

سمنو و نكات تغذیه‌ای آن

[ 1393-12-21 ]دکتر منصور ریسمانچیان [ پزشک عمومی ]

امگا 3 و تقويت حافظه سالمندان ( قسمت اول )

[ 1396-05-26 ]دکتر منصور ریسمانچیان [ پزشک عمومی ]

درمان آزوسپرمی

[ 1399-02-02 ]دکتر پیمان صالحی [ متخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری و ناباروری ]

تشخیص زودرس بیماریهای پستان با معاینه توسط خود فرد

[ 1387-05-05 ]دکتر سید محمد رضا حکیمیان [ بورد جراحی و فلوشیپ جراحی سرطان ]

مداخله گری پزشکی نیاز به مصرف مکمل

[ 1395-05-28 ]شهزاد محمدیان [ کارشناس ارشد تغذیه ]

نکاتی چند در مورد امگا سه ( قسمت سوم )

[ 1396-09-23 ]دکتر منصور ریسمانچیان [ پزشک عمومی ]