سلام.من درعرض یک هفته 2باازروش اورژانسی وازقرص لونژیل استفاده کرده ام.که ازمصرف دوم یک هفته میگذره اما هنوزپریود نشده ام وخیلی نگرانم.ممکنه چون 2بادریک ماه استفاده کرده ام جواب ندهد.خواهش میکنم هرچه سریعترجوابموبدهید.باتشکر

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، بلی ممکن است اثر قرصها کاهش یافته باشد با این حال فعلا تا یک هفته پس از آخرین قرص منتظر پریود باشید در صورت تاخیر بیش از این مدت آزمایش خون بارداری بدهید. [1401-07-26]

پاسخ سوال پزشکیقاعدگی بارداری

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

کاربرد ژل الانسه برای جوانسازی پوست

دکتر راضیه ایرجی [ متخصص پوست و مو ]

مگس پران ( بخش سوم )

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]

جدیدترین روش درمان پف زیر چشم

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

علت و درمان اسپاسم و درد ناگهانی مقعد

درمان دارویی بیماری پیرونی

دکتر مجید حقیقت [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

تستسترون و ریزش موی زنانه

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

بررسی انواع فلج سی پی (CEREBRAL PALSY) در کودکان

تغدبه و طب مکمل درکمردرد

خواص غلات ها