سلام آقای دکتر خسته نباشید برای درد عصب صورت چه درمان دائمی دارید

دکتر علی نقره کار :

با سلام باید منشأ درد عصب صورت مشخص شود اگر منظورتان عصب سه شاخه سه قلو میباشد بلاک های عصبی خاصی می تواند برای درمان آن کمک کننده باشد البته ابتدا داروهای مناسب باید مصرف کنید و علت این درد صورت مشخص شود [1400-12-17]

پاسخ سوال پزشکیصورت

آدرس مطب : تهران، میدان آرژانتین، ابتدای خیابان الوند، ساختمان مرکزی پزشکان،طبقه اول
تلفن : 88670088 - 021

مزوژل و کاربرد آن در جوانسازی

آیا نسل جدید کرایولیپولیزها ( کرایولیپولیز چند وجهی) موثرترند؟

ترمیم تزریق ژل لب چیست و به چه منظور انجام میشود؟

حس خوب تناسب اندام را با کرایولیپولیز تجربه کنید

فواید انواع سبوس

آموزش مسایل جنسی به کودکان

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

جراحى پلک تحتانى (بلفاروپلاستى) چگونه انجام میشود؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]