ل : سلام آقای دکتر ، من 26 سال سن دارم و حدود 4 سال هست ریزش مو دارم ، حدود 7 ماهی ارچز محلول NIXODIL به همراه شماپو ماینوکسا استفاده میکردم ، اما تاثر انچنانی رو ریزش موی من نداشت و ریزشش همچنان ادامه داشت ، تصمیم گرفتم قطعش کنم ، اما تازگی دوباره از محلول ماینوکسیدیل و قرص فیناستراید شرکت سها استفاده میکنم ( حدود دو ماه ) ، تا الان که تاثیری مشاهده نکردم اما یه مشکلی که هست شوره سرم خیلی زیاد شده ، چند شامپو هم عوض کردم تاثیری نداشته ، چون شوره ریشه موهامو خیلی سست کرده ، اگه لطف کنید راهنمایی کنید؛ چه شامپویی استفاده کنم و برای تاثیر پذیری این داروها چند وقت باید منتظر بمونم

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

به احتمال زیاد اینها شوره نیست بلکه ذرات مینوکسیدیل است که برروی موها قرار میگیرد. تنها را این است که مینوکسیدیل را که استفاده کردید یکساعت بعد حمام بروید. مصرف ماینوکسیدیل در همین یکساعت اثر میکند [1401-03-29]

پاسخ سوال پزشکیماینوکسیدیل درمان ریزش مو

تلفن : 91620100 - 031

تغذیه و بیماری های دهان و دندان ( قسمت دوم)

ضد آفتاب مناسب پوست شما

درمان دررفتگی مادرزادی لگن در نوزادان با بریس

تغذیه در دوران بلوغ

علت جوش های بدن و درمان آنها

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

پارگی پرده گوش

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

مزوتراپی و لاغری

مراقبتهای بعد کرایولیپولیز

چه مواردی دوام ژل لب را کاهش می دهند؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]