باسلام خدمت اقای دکتر میخاستم نظرتون رو راجب محلول forcapil که برای ریزش موی ارثی توسط یکی از دکترهای معروف اصفهان تجویز شده رو بدونم ایا تاثیرش بیشتر از سایر داروهاست2- بطور کلی چقدر باید از مصرف داروها بگذره تا تاثیرشو رو کاهش ریزش بذاره باتشکر

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

به طور کلی درمان اصلی ریزش موی ارثی ماینوکسیدیل است و درمانهای دیگر کمکی است [1401-08-19]

پاسخ سوال پزشکیماینوکسیدیل درمان ریزش مو

تلفن : 91620100 - 031

معرفی انواع لیزر پوست

تبخال تناسلی چیست و چگونه درمان میشود؟

آلرژی در چشم

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]

علت و علائم کاهش بینایی در کودکان

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

سونوگرافی داپلر کاروتید در چه مواردی درخواست می شود؟

پی آر پی

روش های جوانسازی پوست دست

لابیاپلاستی در چه افرادی انجام می شود و عوارض آن چیست؟

دکتر آناهیتا شاهین گوهر [ متخصص پوست و مو ]