سلام خسته نباشیدپوست صورتم چرب ازکرم دست ساز استفاده کردم بعدقطعش صورتم پرجوش سرسیاه با خال قهوه ای وچربی زیرپوستی شده صورتم شاداب نیست چیکار بایدبکنم ونردیک یک ماه استرس داشتم امکان خال قهو ه ای اثر این باشه باتشکر

دکتر رامین مدرسی :

با سلام ایجاد خال و جوش ارتباطی با استرس و تنش ندارد . استفاده از محصولات غیر استاندارد و غیر متناسب با نوع پوست ممکن است باعث ایجاد لک و جوش در پوست شود . درمان جوش و لک باید تحت نظر پزشک پوست انجام گیرد تا از عوارض احتمالی بعدی که ممکن است در اثر جوش ایجاد میشود جلوگیری گردد. [1401-03-07]

پاسخ سوال پزشکیخال جوش صورت

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

صبحانه مهم ترین وعده ی غذایی

بریس یا ارتوز چیست؟

بیش فعالی و کمی دقت کودکان(ADHD)

دکتر محمد آذربایجانی [ اعصاب ، روان و مشاوره ]

بررسی ضخامت آندومتر با سونوگرافی ترانس واژینال

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

لیفت ابرو با نخ بهتر است یا با جراحی؟

روش استفاده از نخ دندان ( بخش یک )

دکتر سید محسن هاشمی نیا [ متخصص درمان ریشه ]

تیرگی و سیاهی زیر بغل موجب ناراحتی شما می شود؟

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

مزوتراپی صورت چیست ؟

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

مزوژل جوانساز جالپرو چیست؟