سلام و وقت بخیر خدمت اقای دکتر بنده خانمی ۴۱ ساله هستم ۱۱سال هست که بیماری پسوریازیس درقسمت مفصل ها زانو و ارنج قوزک پاو کف پای چپ که اولین نقطه ای بود که درگیر بیماری شد داروی ترکیبی ساختگی که پزشک برام نوشته را استفاده می کنم می خواستم بپرسم ایا برای کاشت ابرو با توجه به اینکه بیماری در ناحیه سر نیست مشکلی داره یا نه ؟ از پاسخگویی شما سپاسگزارم

دکتر رامین مدرسی :

با سلام هر عمل زیبایی از جمله کاشت ابرو ممکن است با تحریک سلولهای آن ناحیه منجر به کشیده شدن ضایعات بیماری به ناحیه تحریک شده گردد. [1401-02-22]

پاسخ سوال پزشکیپسوریازیس بیماریهای پوستی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

کبد چرب چگونه تشخیص داده می شود

جفت سرراهی

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

آپاندیس چگونه تشخیص داده می شود؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

توانبخشی گرفتگی،خشکی و اسپاسم عضلات کمر

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

نوردرمانی در چه مواردی انجام میشود؟

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

آب آهن تاب معمولی

دکتر حسین صفوی زاده [ طب مکمل ]

هر آنچه بایستی در مورد بیماری پیرونی بدانید

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

بررسی تاثیر درمان های سرطان پروستات بر عملکرد جنسی

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]