با سلام من در هفته 13 بارداری هستم.در هفته دهم میزو پروستول مصرف کردم اما تاثیری نداشت و فقط لکه بینی کمی داشتم حالا قصد دارم بارداری را ادامه بدم میخواستم بدونم مصرف این قرصها چه تاثیری روی جنین داره؟ایا امکان داره در زمان تولد از تظر جسمی با ذهنی مشکل داشته باشه؟

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی میزوپروستول جز داروهای گروهx در بارداری است یعنی ممکن است باعث عوارض جنینی شود. بهترین کار انجام سونوگرافی سه بعدی یا جهار بعدی و بررسی شاخصهای سلامت جنینی است. موضوع مصرف میزوپروستول را با پزشکتان حتما در میان بگذارید تا هنگام سونوگرافی بررسی بیشتری در ناحیه سر و گردن جنین داشته باشد در صورتی که هر نوع ناهنجاری موجود در لیست سقط قانونی موجود باشد می توانید از طریق گواهی پزشکتان پیش از 18 هفته برای سقط قانونی اقدام کنید. [1401-08-10]

پاسخ سوال پزشکیجنین بارداری

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

خونریزی غیر طبیعی رحم- بخش دوم

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

ناباروری مردان ( قسمت اول )

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

نکاتی طلایی برای داشتن پوستی شفاف

توصیه های پس از لیزر موهای زائد

بررسی روش های درمان آرتروز زانو با ورزش

خارش بدن در دوران بارداری

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

دستگاه کویتیشن چیست؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

هزینه و عوارض عمل جراحی بینی استخوانی

دکتر علی رفسنجانی [ جراحی پلاستیک و زیبایی ]