سوال :

سلاپ من پسر ۴ ماهه دارم و در دوران شیردهی هستم آیا میتونم از کرم ترتینوئین یا کرمهای روشن کننده حاوی هیدروکینون استفاده کنم؟


دکتر مریم ملکی :

درود در باردارى ممنوع است ولى در شيردهى خير ، فقط بايد زير نظر پزشك مصرف كنيد. [1398-11-16]


پاسخ سوال پزشکی

تلفن : 36662224 - 031

بلفاروپلاستی

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

لیزر تراپی

[ 1397-02-24 ]شهزاد محمدیان [ کارشناس ارشد تغذیه ]

اثرات کم خونی فقر آهن روی پوست و مو

[ 1395-04-03 ]دکتر ظهیر عباس [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

تغییرات پوست در کم کاری تیرویید

[ 1390-09-30 ]دکتر فرشید دبیرزاده [ پوست و مو ]

سونوگرافی اندامها

[ 1397-08-13 ]دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

تزریق بوتاکس | درمان تعریق شدید زیر بغل و کف دست

[ 1389-02-08 ]دکتر مرتضی رضیعی [ متخصص پوست و مو ]

درمان موهای زائد با لیزرقسمت دوم ( اثر لیزر در رفع موهای زائد )

[ 1391-10-09 ]دکتر آناهیتا شاهین گوهر [ متخصص پوست و مو ]

عادت های آسیب رسان به کلیه ها

[ 1394-03-20 ]شهزاد محمدیان [ کارشناس ارشد تغذیه ]

ورزش های دوران بارداری

[ 1390-10-27 ]دکتر علیرضا مقتدری [ فلوشیپ اینترونشنال درد ]

روشهای پیشگیری از بارداری ـ قسمت چهارم

[ 1388-11-21 ]دکتر مهرداد رضایی [ متخصص جراحی عمومی ]