سلام .من 24 سالمه 3ساله ازدواج کردم و1سال هست که برای بارداری اقدام کردیم ولی حامله نشدم سه بار به دکتر مراجعه کردم جواب سونوگرافی هام همه چی طبیعیه شوهرم هم یه کم اسپرماش ضععیف بود که دارو خوردو یه ماه پیش رفته بودیم دوباره ازمایش داد ودکتر گفت خیلی بهتر شده و این دفعه خواست برامن عکس رنگی بنویسه که من نذاشتم. این ماه بازم پریود شدم شما راهنمایی کنید که ما باید چیکار کنیم ومشکل چیه که حامله نمیشم و اینکه من قبلا پریودم منظم بوده ولی الان 6 7 ماه میشه که 10 روزلکه میشم بعد به خونریزی میافتم دیر هم پریود میشم قبلا روز 24 یا 25 پریود میشدم الان تقریبا از روز 20 لکه میشم روز 30 یا 31 پریود میشم

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی، با توجه به اینکه شانس بارداری در هر سیکل تنها 25 درصد است حال که آزمایش همسرتان بهتر شده است به صورت منظم با تعیین زمان تخمک گذاری با تست تخمک گذاری برای بارداری اقدام کنید. علت لکه بینی می تواند نارسایی جسم زرد باشد می تواند با نظر پزشکتان از مدروکسی پروزسترون و یا دیدروژسترون استفاده کنید. [1401-07-25]

پاسخ سوال پزشکیبارداری

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

نکاتی مهم در بهبود گفتار

لیلا رستم شیرازی [ آسیب شناسی گفتار و زبان ]

درمان رزاسه

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

بیماری شایع پوستی کهیر چیست؟

مزوتراپی غبغب چه روشی است؟

آشنایی با شایع ترین و همه نوع بیماری های ناخن

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

جراحی لیفت سانترال لب یا بالا کشیدن لب چیست و چگونه انجام میشود؟

دکتر علی رفسنجانی [ جراحی پلاستیک و زیبایی ]

عدم تقارن صورت چیست و درمان آن با تزریق فیلر؟

انواع روش کاشت ریش و سبیل

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

سردرد میگرنی

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]