با سلام من یک هفته بعد از آزمایش بارداری که مثبت بود با بتا 88 پریود شدم.آیا این سقط و باید تا سه ماه باردار نشم؟

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی به نظر می رسد شما باردار بوده اید بهترین کار تکرار تست 1 هفته بعد برای اطمینان از کاش مقدار بتا است.در صورت ثابت ماندن یا افزایش حتما به پزشکتان مراجعه کنید. در غیر این صورت خداقل به مدت 3 ماه با مصرف اسبد فولیک از بارداری پیشگیری کنید. [1401-08-09]

پاسخ سوال پزشکیبارداری

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

بلفاروپلاستی پلک شرقی (کانتوپلاستی) یا جراحی چشم آسیای شرقی

نگرانیهایی که درباره تاتو در دوران بارداری وجود دارد

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

لیفت و جوان سازی با آر اف فرکشنال

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

5 راهکار افزایش لذت جنسی هنگام مقاربت

دکتر عنایت الله ایزدی [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

تفاوت روش مزوتزاپی و پی آر پی در درمان ریزش مو

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

افتادگی ارگان های لگن ( مشکلات جنسی )

مشکلات پستان در شیردهی ( بخش اول )

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

زایمان به روش سزارین

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

پیچ خوردگی زانو چیست و چه علائمی دارد؟