با سلام.من 24 سالمه.2ساله که ازدواج کردم.هیچ قرصی استفاده نمیکنم.اما پریودی ام نا منظم شده .به طوری که با فاصله ی 2ماه وگاهی 3ماه پریود میشم.علایم عفونی هم ندارم.البته دختر بودم هم اینطوری بودم اما در سال یکبار این اتفاق می افتد.لطفا راهنمایی کنید که علتش چی میتونه باشه.ایا باعث نازایی ام میشود.ایا خطری مرا تهدید میکند.با تشکر

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما بهتر است بررسی کاملی از نظر هورمونی داشته باشید طیف زیادی از اختلالات هورمونی از مشکلات تیروئید تا تخمدان پلی کیستیک می تواند موحب این امر شده باشد. [1401-07-16]

پاسخ سوال پزشکیقاعدگی

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

پاک کردن تاتو با لیزر

روش های درمان آرتروز گردن و بررسی علائم آن

رادیولوژی کمر چگونه انجام میشود؟

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

تعامل بین فعالیت بدنی و تغذیه دراوایل دوران زندگی و تأثیرآن بر رشد

کنترل زانو درد با انجام حرکات ورزشی

افتادگی مثانه و بی اختیاری ادرار

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

ملاتونین قسمت دوم

مرکز خدمات شبانه روزی پرستاری در منزل

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

نرمی استخوان یا راشیتیسم (ریکتز) چیست؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]