سلام پسری 18 ساله هستم که یه ساله موی سرم کمپشت شده دکترزیاد رفتم ولی جواب نگرفتم از قرص های زینک فیناسترایید اناکپس محلول زانوکسیل ماینوکسیل و..... استفاده کردم ممنون

دکتر جمال الدین حسن زاده :

البته درمان ریزش مو بستگی به علت اون داره . باتوجه به سن شروع ریزش موی شما و داروهای تجویزی حدس من اینه که تشخیص ریزش موی ارثی بوده. که درمان دارویی آن فیناستراید و ماینوکسیدیله که باید توسط متخصص پوست تایید بشه. قرص زینک و سایر مکملها تاثیری در این نوع ریزش مو ندارند. در سایت مقاله ریزش موی آندروژنتیک را مطالعه فرمایید. [1401-04-01]

پاسخ سوال پزشکیدرمان ریزش مو

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

نکاتی در مورد مواد غذایی مناسب و روش شروع غذای کمکی

رفع حلقه های تیره اطراف چشم

فیشورسیلانت تراپی

دکتر کاملیا فرمند [ دندانپزشک عمومی ]

تزریق فیلر برای جوانسازی زیر چشم

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

فیلر چیست و چه کاربردهایی دارد

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

آیا مصرف قرص های ضد بارداری با سرطان پستان ارتباط دارد؟

دلایل بروز بد غذایی در کودکان پیش دبستانی

عفونت گوش زنگ خطری برای افراد دیابتی

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]