سلام آقای دکترخسته نباشید من ازمریضهای قدیمی شما هستم چندین وچندبارلیزرومیکرودرم جهت اسکارهای جوش درمطب شماانجام دادم وراضی بودم ولی بازهم نیازهست که اینکارراتابهبودی کامل انجام بدم ولی به خاطر موقعیت کاریم نمی تونم لیزرکنم آیا راه درمان دیگری هست که عوارض لیزر رانداشته باشه وراحت تربتونم توی اجتماع ظاهربشم ممنون ازجوابتون .ضمنا آرزوی موفقیت روزافزون رابرای شمادکترعزیزم دارم.

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

شاید روشهای جدید مثل آر اف هم موثر باشد هم عوارض لیزر را نداشته باشد [1401-08-08]

پاسخ سوال پزشکیآر اف فرکشنال اسکار آکنه

تلفن : 91620100 - 031

بلفاروپلاستی پلک شرقی (کانتوپلاستی) یا جراحی چشم آسیای شرقی

تزریق چربی در کدام قسمت های صورت انجام میشود؟

هیدرودیسککتومی، جدیدترین روش درمان دیسک

انواع خال سرطانی

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

کاربرد مزوژل پروسترولین چیست؟

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

علت به وجود آمدن کیست کلیه

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

جفت سر راهی

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

حفاظت، کنترل درد و توزیع فشار روی آرنج با ارتز و بریس

هایفو و تزریق ژل

دکتر محمد شیزرپور [ متخصص پوست و مو ]